95,4% зарегистрированных приняли участие в ВНО по украинскому языку и литературе

25.04.2015, 11:33

24 апреля состоялось внешнее независимое оценивание по украинскому языку и литературе. По оперативной информации Украинского центра оценивания качества образования, явка абитуриентов составила 95,4% от общего количества зарегистрированных. (Укр.)

Відповіді до завдань сертифікаційних робіт буде розміщено на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти протягом наступного дня.

Результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури будуть оприлюднені до 15 травня.

Як повідомлялося раніше, за даними УЦОЯО в основній сесії зовнішнього оцінювання зареєструвалося 288 977 осіб, із них 221 104 учні - випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного навчального року, для яких результат зовнішнього незалежного оцінювання з української мови буде зарахований як результат державної підсумкової атестації. Також для участі в основній сесії зареєстровано 67 873 випускники загальноосвітніх навчальних закладів минулих років.

Під час реєстрації охочим взяти участь у зовнішньому оцінюванні з української мови і літератури було запропоновано обрати базовий або поглиблений рівень складності сертифікаційної роботи. Бажання скласти тест з української мови і літератури поглибленого рівня виявили 21 583 майбутніх абітурієнти (7,5%) від кількості зареєстрованих для складання тесту із цього предмета.
Інф. Прес-служби Міністерства освіти і науки.

 

 

Читайте також