Министр финансов Украины назначила Роберта Ф. Конрада своим советником

27.04.2015, 11:17

Доктор Роберт Ф. Конрад, авторитетный международный экономист и эксперт по налоговым реформам, назначен советником министра финансов Украины. (Укр.)

Міністерство продовжує залучати відомих міжнародних експертів для розробки ефективної і сприятливої для бізнесу податкової системи в Україні. У лютому Міністерство призначило колишнього заступника прем'єр-міністра і міністра фінансів Словаччини Івана Міклоша в якості радника з податкового адміністрування та реорганізації державних фінансів.

Доктор Конрад має багатий досвід у сфері оподаткування, адже він протягом 30 років проконсультував більш ніж 40 країн в сфері податкової політики і законодавства в сфері природних ресурсів. В цій ролі він консультуватиме міністра в галузі податкової політики і загальних інституційних реформ. Доктор Конрад вперше приїхав в Україну в 1992 році в ролі директора програми податкового консультування Казначейства США в Центральній і Східній Європі, з того часу він періодично консультував також український Уряд.

Нині Роберт Конрад є доцентом кафедри державної політики та економіки в Університеті Дьюка (США), де він спеціалізується в сфері державних фінансів, а також є членом експертної ради МВФ і членом консультативної ради Інституту управління природними ресурсами (США).

"Ми дуже раді, що такий досвідчений фахівець приєднається до нашої команди. Я впевнена, що його безцінний досвід і надалі буде допомагати економічному розвитку України і забезпечить підтримку важливим інституційним реформам", - сказала з приводу призначення міністр фінансів Наталія Яресько.
Инф. пресс-службы Министерства финансов Украины.

 

Читайте також