Киев празднует День Европы

16.05.2015, 14:45
Киев празднует День Европы

Сегодня, 16 мая, Киев и Украина в тринадцатый раз отмечает День Европы. Традиционно праздник начался флеш-мобом барабанщиц Киевского государственного дома художественного и технического творчества и выступлением сводного военного оркестра гарнизона г. Киева. (Укр.)

День Європи відкрили почесні гості: посли держав-членів ЄС, представники держави та міста. Участь у відкритті взяв Київський міський голова Віталій Кличко та Міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Мер Києва привітав гостей свята та запросив киян та гостей міста відвідати Михайлівську площу і долучитися до безлічі цікавих заходів, що триватимуть у місті до Дня Європи. Після офіційної церемонії відкриття Віталій Кличко разом з чемпіоном світу з боксу братом Володимиром провів на Михайлівській площі танцювальну зарядку "FunUp".

Любителі активного відпочинку беруть участь у велопробігу "Критеріум до Дня Європи" та легкоатлетичному пробігу "EuroRun 2015". У арт-зоні малеча встановлюватиме нові національні рекорди: дітлахи намалюють найбільший прапор України, створять з конструктора LEGO велику карту Європи.

До 17:00 діятимуть спорт-екстрим проект "FreeGen SHOW", арт-зона та соціальне містечко, де триватимуть заходи для всієї родини.

З 19:30 до 21:10 День Європи яскраво завершать виступ Державного академічного оркестру "РадіоБенд Олександра Фокіна" та Світлове шоу, яке символізує єднання України та країн Європейського Союзу.
Інф. Прес-служби Київської МДА.

Читайте також

Читайте также