Министерство информационной политики и руководство Проекта ПРООН договорились о сотрудничестве по поддержке внутренне перемещенных лиц

04.07.2015, 13:25

Заместитель министра информационной политики Украины Артем Биденко и советник министра Сергей Костинский встретились с руководителем проекта ПРООН "Быстрое реагирование на социальные и экономические проблемы внутренне перемещенных лиц в Украине" Русланом Федоровым. (Укр.)

Мета зустрічі - стратегічне партнерство у розробці комунікаційної стратегії та реалізації довгострокової соціальної кампанії щодо інформаційної підтримки внутрішньо переміщених осіб з Криму, окупованих територій Луганської і Донецької областей.

Руслан Федоров зазначив, що соціальна згуртованість та злагода є запорукою подолання наслідків кризи на Сході України. Програма розвитку ООН в Україні планує реалізувати комплексну інформаційну кампанію з миробудівництва та примирення, метою якої є сприяння зміцненню довіри та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у приймаючих громадах. Керівник Проекту ПРООН підкреслив, що Міністерство інформаційної політики розглядається стратегічним партнером в реалізації цієї кампанії.

У свою чергу, Артем Біденко підкреслив, що Міністерство інформаційної політики вважає пріоритетним напрямом своєї роботи підтримку таких системних ініціатив.

За словами Сергія Костинського, комунікаційна стратегія стане першою імплементованою візією щодо реінтеграції переміщеного населення окупованих територій.

"Сьогодні чути багато нарікань щодо того, що ані громадянське суспільство, ані держава не демонструють системності в своїх діях відносно окупованих територій. Спільно вироблена комунікаційна стратегія стане прикладом такої системної довгострокової роботи, - розповів радник Міністра. - Більше того, ми отримаємо перший документ, який буде створено на основі Концепції інформаційної безпеки України, розробленої Експертною радою при Міністерстві інформаційної політики".
Інф. Прес-служби Міністерства інформаційної політики.

 

Читайте також

Читайте также