Ситуация в контрольных пунктах въезда-выезда на линии разграничения в зоне проведения АТО

08.04.2016, 15:28

Пассажиро-транспортный поток в контрольных пунктах въезда-выезда оставался интенсивным. За прошедшие сутки он характеризовался дальнейшим увеличением по всем направлениям по сравнению с предыдущими сутками. Наиболее активное движение был в контрольных пунктах "Зайцево" и "Новотроицкое"(укр.).

Нагадаємо, що з сьогоднішнього дня пропуск громадян через контрольний пункт "Станично-Луганське", що на лінії розмежування, тимчасово призупинено. Таке рішення було прийняте штабом АТО. Це пов'язане з загостренням обстановки поблизу н.п. Станиця Луганська, адже незаконні збройні формування значно активізували обстріли в даному районі. Тимчасове обмеження, що діятиме в контрольному пункті, направлене на забезпечення безпеки життя та здоров'я цивільного населення, яке прямує через КПВВ. Контрольний пункту в'їзду- виїзду "Станично-Луганське" відновить свою роботу після стабілізації обстановки та припинення бойовиками провокаційних обстрілів.

Загалом через КПВВ учора прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: "Зайцеве" - 7885 осіб та 1560 транспортних засобів; "Мар`їнка" - 5570 осіб та 1300 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 6120осіб та 1660 транспортних засобів; "Гнутове" - 2370 осіб та 615 транспортних засобів; "Станично-Луганське" - 4660 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ "Зайцеве" на в'їзд з неконтрольованої території слідувало 300 автівок, а у зворотному напрямку 200. У "Мар`їнці" на в'їзд прямувало 300 автівок, а на виїзд знаходилося по 150 транспортних засобів. Через контрольний пункт "Новотроїцьке" прямувало 30 авто на виїзд, на в`їзд черг не було. В контрольному пункті "Гнутове" черг не було.
Інф. Адміністрації Державної прикордонної Служби України.

 

 

 

Читайте також

Читайте также