Компанія Xiaomi анонсувала новий електричний водонагрівач: коли чекати пристрій на ринку

17.04.2019, 14:01

Xiaomi не перестає тішити своїх прихильників оригінальними продуктами: нещодавно інженери компанії повідомили про розробку нового електричного водонагрівача з широкими функціональними можливостями. Анонсована новинка буде доступна увазі потенційних користувачів на ринку одразу в двох конфігураціях, одна з яких розрахована на 40 літрів води, а інша, відповідно, на 60.

Придбати будь-які водонагрівачі вже зараз можна на moyo.ua.

Представники корпорації Xiaomi назвали новинку одним з найшвидших сучасних водонагрівачів – якщо вірити виробникові, то швидкість нагріву рідини до 60 градусів Цельсія у резервуарі (за нормальних умов експлуатації) не перевищуватиме 10 хвилин.

Зовнішній вигляд новинки, традиційно мінімалістичний – внутрішні елементи «сховані» в акуратному білому корпусі, стійкому до механічних пошкоджень. Втім, виглядає нагрівач доволі стильно, тому зможе органічно доповнити інтер’єр будь-якої сучасної кухні чи ванної кімнати.

Що ще відомо про свіжу розробку відомого китайського бренду?

Характеристики нового водонагрівача

  • Для новинки характерна максимальна ергономічність та безпечність експлуатації. Для коректної роботи водонагрівача передбачено відразу 6 рівнів індивідуального захисту приладу. Так, зокрема, новинка не боїться різких стрибків електричної напруги та перегрівів. Резервуар для рідини виготовлено зі стальних пластин, товщина яких досягає майже 0,18 см. Головна перевага таких пластин – захищеність від впливу зовнішніх факторів, стійкість до деформації та корозійних процесів.
  • Новий водонагрівач абсолютно несприйнятливий до накипу. Так, завдяки спеціальному адгезивному шарові на внутрішніх стінках бака та інших конструкційних елементах водонагрівача звичний для більшості сучасних бойлерів накип не з’являється за жодних умов. Більше того, у воді, яка нагрівається за допомогою продукту Xiaomi, відсутні будь-які натяки на іржаві «пластівці» та інші небажані «домішки».
  • Електричний водонагрівач Xiaomi завжди підтримує температуру рідини на оптимальному рівні. Зумовлено це підтримкою технології низького ламінарного потоку, яка запобігає змішуванню води різної температури у одному резервуарі.

 

Для мешканців Китаю можливість придбати новинку стане доступною вже найближчими днями, а от українцям доведеться трішки зачекати, адже старт продажів у Європі заплановано на першу половину травня.

Читайте також