Зеленський запросив міжнародних інвесторів

07.09.2022, 14:08

Президент Володимир Зеленський звернувся до представників міжнародного бізнесу з закликом планувати свої інвестиції в Україну вже зараз, не чекаючи на закінчення війни.

"Будь-яка компанія ніде у світі зараз не знайде таких можливостей, як в Україні", - сказав Зеленський, виступаючи відеозв'язком на Нью-Йоркській фондовій біржі. Про це повідомляється на сайті Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України.

"Інфраструктурні фонди знайдуть велику кількість проектів в аеропортах та у будівництві нових доріг, мостів. Фонди нерухомості отримають ринок із сотнями мільйонів квадратних метрів нового житла, офісів, логістики, промислової нерухомості. Банки, фінансові установи можуть вийти в Україні на величезний ринок кредитування всіх цих проектів. Страхові компанії зможуть запропонувати нові страхові продукти - з урахуванням специфіки нашого регіону й наших ризиків. Оператори готелів зможуть розкрити наш великий туристичний і діловий потенціал - усьому світу цікаво побачити Україну, відчути її й бути тут.", - заявив Президент.

Читайте також