"Шустер live" с нового года будет віходить на Первом Национальном канале

23.12.2010, 17:05

Первый Национальный канал договорился с "Савик Шустер студия" о том, что с января 2011 года "Шустер live" будет выходить на этом канале. Об этом сообщил генеральный директор Национальной телекомпании Егор Бенкендорф. (укр.)

"Безумовно, підписання цієї угоди стане важливим кроком у розвитку суспільного телебачення в Україні - над цим ми працюємо увесь останній рік. Хочу зазначити, що Савік Шустер - професіонал високого класу, який, до того ж, вперше в Україні відкрив свободу слова. Мені приємно, що на наш канал прийшов такий цікавий журналіст і ведучий, який вміє робити свою роботу на найвищому рівні", - зазначив пан Бенкендорф.

За його словами, перший ефір пройде 21 січня.

Наразі "Шустер live" виходить на ТРК "Україна". Останній випуск у цьому році - завтра, 24 грудня.

В свою чергу ТРК "Україна" повідомила, що не продовжила контракт з "Савік Шустер студія" через те, що не було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, "у першу чергу в її фінансових аспектах". Про це повідомили у прес-службі каналу.

"Комерційні умови придбання програми переглядались неодноразово при укладанні угод, і ми завжди приходили до взаємовигідних умов для обох сторін, але цього разу нам не вдалось прийти до єдиної думки з цього приводу", - зазначила у коментарі ТК виконувач обов'язків генерального директора телеканалу "Україна" Марина Миргородська.

Водночас, за її словами, канал цінує співпрацю з Савіком Шустером і його продакшном: "Думаю, у майбутньому, зможемо втілити нові цікаві проекти". Про це повідомляє "Телекритика".

Читайте також

Читайте также