Американский сенатор представил резолюцию о передаче "МиГ-29" Украине

Американский сенатор-республиканец Линдси Грэм в среду, 16 марта, представил в Сенате Конгресса США проект резолюции с призывом к администрации президента США Джо Байдена содействовать передаче Украине истребителей "Миг-29" и систем ПВО.

17 березня 2022

Войска России отступают на некоторых направлениях: сводка Генштаба ВСУ на 21-й день войны

На некоторых направлениях украинские силы идут в контрнаступление, а войска России отступают. Об этом говорится в сводке Генштаба Вооруженных сил Украины на 06:00.

17 березня 2022

Українців попередили про загрозу DDoS-атак на центральні телеканали та регіональні ЗМІ

Є інформація, що сьогодні-завтра росіяни будуть робити DDoS-атаки на центральні телеканали та регіональні ЗМІ. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі інформаційного телемарафону.

17 березня 2022

Бомбосховище Драмтеатру в Маріуполі витримало авіаудар, люди вижили

Народний депутат України Сергій Тарута заявляє, що бомбосховище Драматичного театру в Маріуполі витримало авіаудар, люди вижили. Про це йдеться у дописі на його сторінці у Facebook.

17 березня 2022

У МВС підбили підсумки тривалої комендантської години в Києві

Ситуація у Києві та області контрольована, продовжена комендантська година спрацювала. Про це в ефірі телемарафону повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

17 березня 2022

Росія втратила третину своїх літаків на війні в Україні - МВС

Українські захисники кожен день збивають по кілька ворожих літаків. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає 24 канал.

17 березня 2022

Окупанти продовжують підривати на захопленій ЗАЕС снаряди та міни - "Енергоатом"

На окупованій Запорізькій АЕС військові формування загарбників продовжують підривати снаряди та міни, що не розірвалися під час обстрілів. Про це прес-служба НАЕК "Енергоатом" інформує у своєму Telegram.

17 березня 2022

Президент Украины провел встречу с прокурором Международного уголовного суда

Президент Украины Владимир Зеленский провел встречу в режиме видеоконференции с прокурором Международного уголовного суда (МУС) Каримом Ханом, который пребывает в нашей стране с визитом. Об этом сообщает пресс-служба Офиса главы государства.

Глава государства отметил важность решения Международного уголовного суда об открытии расследования в отношении ужасающих нарушений Россией международного уголовного права во время вторжения в Украину.

17 березня 2022