Міжнародні рейтингові агентства знизили рейтинг України

Міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings знизило довгостроковий та короткостроковий суверенні кредитні рейтинги України в іноземній валюті з B-/B до CCC+/C. Раніше агентство Moody's Investors Service також знизило кредитний рейтинг України. Про це повідомляє видання Obozrevatel.

30 травня 2022

З 1 червня 2022 року ПриватБанк відновлює активний режим кредитування клієнтів

З 1 червня 2022 року ПриватБанк відновлює активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжує пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток. Про це повідомляє видання ITC.ua.

30 травня 2022

За час дії воєнного стану видано пільгових кредитів на 28,29 млрд грн

За період дії воєнного стану в Україні у рамках Державної програми "Доступні кредити 5-7-9%" укладено 7 654 кредитних договорів на загальну суму 28,29 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

30 травня 2022

Польща готова стати офіційним гарантом безпеки для України

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що  Польща готова стати офіційним гарантом безпеки для України.

"Зеленський питав мене, чи згоден я, щоб Польща була однією з держав-гарантів безпеки України. Ми вважаємо, що як сусіди ми просто зобов'язані. Тому якщо Україна запропонує нам бути гарантом безпеки та гарантом миру, коли війна закінчиться, і якщо такі умови мирного договору будуть ухвалені, – так, Польща братиме участь у цьому", – зазначив Дуда.

30 травня 2022