Україна готова до експорту зерна і чекає сигналу від партнерів

Україна готова до експорту зерна з Одеського порту й чекає на сигнали від партнерів - представників Організації Об'єднаних Націй і Туреччини - щодо початку транспортування, заявив, перебуваючи на Одещині, президент Володимир Зеленський. Про це повідомляє "Крим.Реалії".

29 липня 2022

Тарифи на газ, опалення та гарячу воду не підвищуватимуть

Верховна Рада схвалила урядовий законопроект про мораторій на підвищення тарифів на газ, тепло і гарячу воду під час війни. Документ в цілому підтримали 260 народних депутатів. Про це пише "Finance.UA", посилаючись на повідомлення народного депутата Ярослава Железняка.

29 липня 2022

В Україні розширили перелік тих, кого звільняють від мобілізації

Верховна Рада України розширила перелік тих, хто не підлягає мобілізації під час дії воєнного часу. До цього списку увійшли родичі загиблих від російської агресії та наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники. Про це повідомляє "Прямий канал", посилаючись на картку закону No7352 та No7481.

29 липня 2022

Нацбанк прогнозує спад ВВП України більш ніж на третину

У 2022 році ВВП України скоротиться на третину, а вже у наступному році очікується повернення економіки до зростання. Про це повідомляє видання "Закон і Бізнес", посилаючись на інфляційний звіт НБУ за липень 2022 року.

29 липня 2022

Північна Македонія передала Україні танки Т-72

Уряд Північної Македонії підтвердив передавання Україні македонських танків Т-72. Про це пише видання "Фокус", посилаючись на інформагентство PTC.

29 липня 2022