Вперше з початку війни експорт сягнув більше ніж $4 мільярди

Україна у вересні вперше після початку вторгнення росії експортувала товарів на суму понад $4 млрд і більше 9 млн т, повідомив заступник міністра економіки, торговий представник України Тарас Качка. Про це пише "Forbes Україна".

04 жовтня 2022

Програма доступної іпотеки "єОселя" запрацювала в тестовому режимі

Нова державна програма доступного кредитування для українців "єОселя" запрацювала в тестовому режимі. Зараз триває робота над її технічним доопрацюванням для запуску у застосунку Дія. Про це повідомили в Міністерстві економіки України.

04 жовтня 2022

У вересні українці збільшили купівлю валюти у банках

У вересні 2022 року населення України продало комерційним банкам $1469,1 млн безготівкової валюти і купило $1638,7 млн (в еквіваленті). Таким чином, чиста купівля валюти досягла $169,6 млн. Про це повідомляє "ICTV Факти", посилаючись на данні НБУ.

04 жовтня 2022

США готові виділяти Україні $1,5 млрд щомісяця, очікують стільки ж від ЄС

Сполучені Штати Америки готові до кінця війни виділяти Україні щомісяця $1,5 млрд для фінансування бюджету і підштовхують Євросоюз до виділення співмірних сум. Про це повідомляє "Еспресо TV", посилаючись на Bloomberg.

04 жовтня 2022

Військові облігації тепер можна придбати у застосунку Дія

У застосунку Дія доступна нова послуга - купівля військових облігацій. Це цінні папери, що випускає держава під час воєнного стану. Про це повідомляється на сайті Міністерства цифрової трансформації України.

04 жовтня 2022