Немецкий киллер "наследил" в Киеве

20.10.2000, 16:19

Сотрудниками милиции Московского районного управления МВД города Киева задержан гражданин Германии, которого подозревают в попытке убийства бизнесмена-иностранца. (укр.)

Уже встановлено, що затриманий виконував замовлення дружини бізнесмена. До речі, дружина є ще й компаньйоном чоловіка по бізнесу. Зараз вона мешкає у Німеччині.

Дружина знайшла кіллера. Але той погодився розправитися з її чоловіком тільки у Києві, оскільки добре знав місто (річ у тім, що підозрюваний донедавна саме мешкав у Києві, а років вісім тому виїхав на ПМП до Німеччини).

Для цього замовниці (за неперевіреними даними, теж колишня громадянка України) довелося зробити усе можливе, аби відправити свою законну половину у так зване відрядження до нашої столиці. В аеропорту Бориспіль на жертву під виглядом представника якоїсь фірми чекав кілер. Він посадив бізнесмена в машину і відвіз в безлюдне місце. Потім двічі вистрелив...

На щастя, обидві кулі влучили у обличчя. Пораненому вдалося втекти і заховатися від убивці. Через певний час закривавлений бізнесмен опинився на Байковій вулиці і побачив правоохоронців. За кілька хвилин примчала карета "швидкої", яка відвезла постраждалого до лікарні.

А тим часом правоохоронці, довідавшись, що ж сталося, кинулися шукати кілера. Наряди міліції знайшли машину злочинця на одній з автозаправок. Поряд був водій. Знаряддя вбивства у салоні не виявилося.

Зараз затриманий дає свідчення. Речові докази та знаряддя вбивства уже вилучено.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також