The Best of Брайана Адамса

31.10.2000, 17:09

27 октября в киевском концертном зале "Украина" состоялся сольный концерт известного рок-музыканта Брайана Адамса. (укр.)

Грандіозне свято цього дня було у фанатів співака, що мали змогу почути улюблені хіти, як (Everything I Do) I Do It For You, Please Forgive Me, 18 Till I Die, Have You Ever Loved A Woman та інші. Також Брайан на радість прихильникам виконав уже доволі відомі композиції з нового альбому The Best of Me. Справжні прихильники рок-музиканта окупували простір під сценою і танцювали під улюблені мелодії, але найбільше пощастило в цей вечір дівчині на ім'я Юлія, що разом з Адамсом виконала пісню When You're Gone (до речі, в оригінальній композиції Адамсові підспівувала екс-перчена дівчинка Мелані Сі). Сама ж зірка поводила себе досить невимушено, але виглядала трохи стомленою.

Задоволеними залишилися усі: і фанати під сценою, і сам Адамс, що час від часу у перервах між піснями брав маленький фотоапарат і знімав публіку у залі. Незадоволеними залишилися лише глядачі першого ряду, що, придбавши супердорогі квитки, нічого не бачили за спинами танцюючих.

Виступ в Україні був третім концертом у рамках туру Адамса "Європа 2000" після концертів у Санкт-Петербурзі та Москві. Надалі ж співак відвідає Румунію, Хорватію та ряд інших країн.
Олена Доценко.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також