В Вене состоялась встреча Министров иностранных дел Украины и России

28.11.2000, 13:00

27 ноября 2000 года в рамках восьмого заседания Совета министров ОБСЕ состоялась встреча Министров иностранных дел Украины и России Анатолия Зленко и Игоря Иванова. (укр.)

Під час зустрічі було обговорено підсумки нещодавнього візиту Прем'єр-міністра України В.Ющенка до Росії, стан виконання домовленостей, досягнутих під час візиту Міністра закордонних справ України до Москви 23 жовтня цього року, а також питання взаємодії двох країн в рамках міжнародних організацій.

Під час бесіди сторони обмінялися думками щодо підготовки бізнес-форуму за участю Президентів України та Російської Федерації, який передбачається провести на початку наступного року в Москві. А.Зленко поінформував співрозмовника про результати засідання міністрів закордонних справ ГУУАМ, що відбулося напередодні у Відні.

Велику увагу було приділено вирішенню питання закордонної власності колишнього СРСР, а також відкриттю бібліотеки української літератури в Москві. Глави зовнішньополітичних відомств України та Росії домовилися про здійснення двосторонніх контактів на регулярній основі.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також