Военные из Италии и Германии посетят Украину

11.04.2000, 14:38

С 11 по 13 апреля Украину посетит рабочая группа итальянских военных медиков. С 11 по 16 апреля состоится визит делегации Бундесвера к нам в страну.

11-13 квітня в Україні з візитом перебуватиме робоча група італійських військових медиків на чолі з генеральним директором Головного медично-санітарного управління Збройних Сил Італтї адмірал-інспектором Сержіо Наталіккьо. В ході візиту планується провести зустрічі з начальником Головного військово-медичного управління Міністерства оборони України генерал-лейтенантом медичної служби Володимиром Білим, керівником Української військово-медичної Академії генерал-майором медичної служби Володимиром Паськом та з керівним складом науково-дослідницького інституту проблем військової медицини ЗС України. Також гості відвідають Головний військовий клінічній госпіталь Міністерства оборони та 11-й військовий госпіталь у місті Ірпінь.

11-16 квітня згідно з планом двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Німеччини на 2000 рік відбудеться візит делегації Бундесверу до Військового інституту артилерії при Сумському державному університеті. Німецька делегація ознайомиться з організаційно-штатною структурою навчального закладу, системою теоретичної підготовки офіцерів-артилеристів, а також відвідує провідні кафедри інституту. Представники Бундесверу на власні очі побачать практичне навчання майбутніх офіцерів-артилеристів, яке завершиться бойовою стрільбою штатними боєприпасами прямою наводкою та із закритих вогневих позицій. Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины

Читайте також