Хелена Кристенсен: дефиле в космосе?

20.04.2000, 17:51

Известный дизайнер Изабель Кристенсен объявила о том, что известная модель Хелена Кристенсен проведет первый показ ее моделей в... космосе. (укр.)

Днями відомий дизайнер Ізабель Крістенсен оголосила про те, що вона готується провести перший показ мод у... космосі. І сприятиме їй у цьому американська компанія космічного туризму Space Adventures.

Як ви гадаєте, яка в цій справі найбільша проблема? Виявляється, умовити взяти участь у незвичному дефіле моделей. Але, як заявила дизайнерка в інтерв'ю журналові Harpers & Queen, вона майже впевнена, що свою згоду дасть супермодель Хелена Крістенсен. Саме вона минулого року відкривала показ однофамілиці в її рідному Копенгагені, і взагалі, Ізабель та Хелена - хороші друзі. "Що стосується інших манекенниць, то я сподіваюся знайти їх серед жінок, зайнятих у космічній індустрії", - свідчить модельєр.

Першу репетицію дефіле в умовах невагомості Ізабель Крістенсен планує провести у січні 2001 року в умовах спеціального тренувального літака, повідомляє http://www.fashionguide.ru. Втім, є люди, які не поділяють думки про те, що сенсаційний показ може відбутися. І ці люди... фахівці. Ветеран космонавтики Чарльз Уокер, що здійснив три польоти на "шатлах", заявляє: "У невагомості неможливо ходити. Я уявляю, як моделі будуть відштовхуватися, робити піруети, крутитися й перекидатися, як вони "плистимуть" по "подіуму" - і мені стає смішно". Юлія Крутогрудова. Инф. газеты "Україна молода"

Читайте також