ЧТО НОСЯТ В КАННАХ

20.05.2000, 11:13

Похоже, что за звание самой популярной марки в Каннах в этом году ведут борьбу Дом моды Chanel и Жан-Поль Готье. Одежду этих марок выбрали для кинофестиваля многие известные люди. (укр.)

Каннський фестиваль залишається в центрі уваги мистецької спільноти. Щось цікаве в перебігу кінематографічного форуму знаходять для себе не лише кіномани. Приміром, за "прикидом" зірок багато хто відстежує тенденції світової моди.

Схоже, що за звання найпопулярнішої марки в Канні цього року змагаються Будинок моди "Шанель" і Жан-Поль Готьє. Одяг саме цих марок обрало для фестивалю найбільше знаменитостей. Перевагу "Шанель", зокрема, віддали улюблениця французів Вірджині Ледойєн, яка вела церемонію в облягаючій сексуальній сукні тілесного кольору, та Крістін Скотт Томас у платті з тюлі, розшитої коштовними камінцями. А модель Карла Бруні та актриса зробила вибір на користь Готьє, вбравшись у чорне. Варто додати, що дуже не поталанило актрисам Енді Макдауелл та Калісті Флокхарт, котрі з'явилися в однакових сукнях з чорного шифону від Альберти Феретті.

Канн взагалі претендує на звання гігантського подіуму. Кожна зірка намагається постати на щоденних тусовках у всій красі, постійно змінюючи вбрання. Так, уже згадана Флокхарт прилетіла з такою кількістю багажу, що не змогла в аеропорту втиснути всі свої валізи в одне таксі.

А ось два десятки супермоделей прибули на Рів'єру, що називається, "налєгкє". Всесвітньо відомі манекенниці - Клаудія Шиффер, Летиція Каста, Єва Герцигова, Хайді Клум, Даніела Пестова, Тайра Бенкс, Карен Малдер, Стефані Сеймур, Джеррі Халл та інші - ходять по Канну в однакових футболках та джинсах. Власне, для них і цього багато: супермоделі відвідали фестиваль для того, щоб взяти участь у демонстрації спідньої білизни фірми "Вікторіас Сікрет". Це шоу, яке відбулося вчора, є частиною акції "Кіно проти СНІДу". Виручені кошти підуть у фонд боротьби зі СНІДом. Юлія Крутогрудова. Инф. газеты "Україна молода"

Читайте також