Сюрприз от Сбербанка получат 200 золотых медалистов

20.05.2000, 13:27

Днепропетровское областное отделение Государственного сберегательного банка Украины объявило о проведении акции "Выпускник - 2000". 200 выпускников Днепропетровска, Кривого Рога и Павлограда, которые в этом году закончат школу с золотой медалью, станут обладателями пластиковых карточек CIRRUS/MAESTRO.

Дніпропетровське обласне управління Ощадбанку оголосило про проведення незвичайної акції "Випускник-2000". У містах Дніпропетровську, Кривому Розі і Павлограді 200 випускників, які закінчать цього року школу із золотою медаллю, стануть володарями престижних пластикових карток CIRRUS/MAESTRO. У кожній школі представник Ощадного банку вручить її найдостойнішому випускнику, який не тільки вчився на одні п'ятірки, а й брав активну участь у шкільному житті. Разом із приємним сюрпризом хлопці й дівчата одержать від Ощадбанку також документи, що підтверджують відкриття банківського рахунку на їхнє ім'я. Церемонію вручення пластикових карток передбачається здійснити на урочистих зборах випускників.

Як заявив начальник облуправління Ощадбанку Микола Суганяка, прилучення школярів до фінансової культури - справа дуже серйозна. На жаль, банки занадто багато очікують від випускників і занадто мало ще для них роблять. Ми не хочемо бути схожими на того лікаря з анекдоту, який оперує тільки в тих випадках, коли це абсолютно необхідно. Він просто до вас не доторкнеться, якщо йому конче не потрібні гроші. Я впевнений, що наша праця, затрачена на акцію "Випускник-2000", не пропаде марно. Юрій Килимник, керівник прес-служби Ощадбанку. Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також