Новая возможность найти партнера в Британии

19.06.2000, 17:31

В посольстве Великобритании состоялась презентация системы поиска "Британские деловые партнеры". Теперь у украинских компаний появилась новая возможность найти партнера в Британии. (укр.)

У посольстві Великої Британії відбулася презентація створеної організацією "Британська міжнародна торгівля" мережі пошуку "Британські торгові партнери". Саме вона відтепер дає можливість українським компаніям безплатно відшукати в мережі Інтернет британських постачальників та надсилати безпосередньо до них свої комерційні запити. Для цього варто лише ввійти в Інтернет і звернутися за адресою http://www.tradepartners.gov.uk. Зі спеціальним повідомленням з приводу заснування мережі виступив прем'єр-міністр Великої Британії Тоні Блер, який впевнений, що "вона полегшить отримання компаніями інформації та підтримки, які їм необхідні".

Посол Великої Британії в Україні Роланд Сміт упевнений, що "в результаті заснування нової організації комерційний відділ посольства зможе надавати навіть лiпшi послуги, а мережа "Британські торгові партнери" забезпечуватиме кращі та узгодженіші послуги з розвитку торгівлі та інвестицій через нашу об'єднану організацію в рамках цілого уряду". Офіційна урядова Національна база даних експортерів Сполученого Королівства TradeUK нараховує понад 58 000 підприємств, і в Інтернеті розміщується за адресою http://www.tradeuk.com. А до Асоціації виставкової індустрії Великої Британії можна потрапити, увійшовши на сайт http://www.exhibitions.co.uk. Оксана Пашкевич. Инф. газеты "Галицькі контракти".

Читайте також