Таким броневиком и Ленин не побрезговал бы

23.06.2000, 11:24

В Киеве в выставочном центре "АККО-интернешнл" начала работу выставка специализированных бронированных автомобилей чешской фирмы "СВОС". (укр.)

Серед експонатів - автомобілі легкові, представницького класу, спеціалізовані для перевезення грошей та коштовностей.

Під час презентації віце-президент фірми "СВОС" Кареп Туша зазначив, що на українському автомобільному ринку до цього часу працювали фірми-посередники, що відчутно підвищувало вартість продукції компанії. На сьогодні, після рішення тендерного комітету Національного банку України, придбати броньовані автомобілі можливо безпосередньо у виробника. За словами пана Туша, "СВОС" має можливість бронювати автомобілі не тільки марки "Шкода" (які були представлені на виставці), а й виконувати замовлення на "зміцнення" автомобілів "Рено", БМВ, "Мерседес" тощо.

Протягом останніх шести років фірмою "СВОС" було створено понад 1200 броньованих автомобілів різних модифікацій, ступенів захисту, композицій балістичних матеріалів та спеціального обладнання. Бронюють автомобілі від ручної зброї, гранат, мін. Ціна на бронювання залежить від типу автомобіля, рівня балістичного захисту та його комплектації. Сергій Хавтура. Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також