Наркодельцы не досчитались миллиона долларов

27.06.2000, 11:05

На украинско-российской границе в пункте пропуска "Новоазовск" (Донецкая область) пограничники и сотрудники СБУ задержали контрабандиста, который на своем "Запорожце" пытался ввезти в Украину более килограмма героина. (укр.)

Ще навесні у Маріуполі співробітники СБУ в Донецькій області виявили групу мешканців приморського міста, яка займалася транспортуванням та збутом важких наркотиків. Згідно із отриманими оперативними даними, саме до них прямував із Таджикистану кур'єр з партією чистого героїну.

Разом із співробітниками ФСБ Росії кур'єра від кордону з Таджикистаном "вели" дорогами понад півтори тисячі кілометрів і затримали на прикордонному пункті біля Новоазовська. Звичайний "Запорожець" із неповнолітньою дитиною- пасажиром здавався непримітним тільки на перший погляд, адже в автомобілі був обладнаний добре замаскований спеціальний схов, де знайшли три контейнери з наркотиками - загалом більше кілограма героїну. За останні роки в області це найбільша партія вилучених наркотиків. Варто лише сказати, що у разі реалізації "товару" наркоділки могли збагатитися на мільйон доларів. Павло Кущ. Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також