Без стрельбы не сдавался

19.09.2000, 15:18

В Симферополе задержан преступник, который 14 сентября убил участкового инспектора в Крыму Андрея Тагильцева. (укр.)

"УМ" уже повідомляла, як 14 вересня під час перевірки наркопритону трьома пострілами з пістолета ТТ було вбито дільничного інспектора Київського РВ СГУ ГУ МВС України в Криму Андрія Тагільцева. Двадцятирічний міліціонер не зміг адекватно відповісти злодіям, бо ж не мав при собі табельної зброї.

Згодом з'ясувалося, що в фатальній квартирі знаходилося двоє чоловіків. Одного з них вдалося затримати, а другому, 44-річному Василю Левакіну, котрий стріляв у Тагільцева, разом зі зброєю вдалося втекти з місця злочину.

Наступного дня під час перевірки місць його можливого перебування, правоохоронці знову наштовхнулися на озброєний опір Левакіна. Під час стрілянини двоє працівників міліції були серйозно поранені, а злочинцю знову вдалося втекти.

На ноги було піднято всі підрозділи головного управління МВС України в Криму. Прочісували місцевість, робили подворові обходи навколишніх сіл. У Сімферополі і в інших містах Криму було влаштовано близько десятка засідок, котролювалося пересування транспорту по всім магістралям. Зусилля далися взнаки. Місце перебування особливо небезпечного злочинця було встановлено. З'ясувалося, що залишити Сімферополь Левакін так і не зміг. Під час затримання злодій знову намагався стріляти в працівників міліції, але цього разу все обійшлося. Вбивця невдовзі постане перед судом. Дмитро Волокітін. Крим.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також