Встреча в Кремле

30.11.2001, 13:45

В рамках рабочего визита в Москву Президент Украины Леонид Кучма провел встречу в Кремле с Президентом Российской Федерации Владимиром Путиным. (укр.)

Глави двох держав обговорили широке коло питань двохстороннього співробітництва. Ішлося, зокрема, про постачання природного газу, транзитну і тарифну політику, спільні програми у космічній галузі, подальший розвиток співпраці у сфері літакобудування. Президенти домовилися продовжити діалог із цих питань під час зустрічі у Харкові у другій декаді грудня.

Леонід Кучма і Володимир Путін обмінялися думками з питань міжнародної політики, зосередивши, зокрема, увагу на ході антитерористичної операції, що триває в Афганістані.

Керівники двох держав зробили акцент на необхідності подальшої підтримки з боку наших країн боротьби з міжнародним тероризмом.

У другій половині дня Президент України зустрівся в агенстві ІТАР-ТАРС з журналістами українських і російських засобів масової інформації та відповів на їхні запитання.

Увечері Президенти України та Росії взяли участь у відкритті "Року України в Російській Федерації". З нагоди цієї акції у Державному Кремлівському Палаці відбувся концерт майстрів мистецтв України.
Инф. официального сайта Президента Украины.

Читайте також