"Наша Україна" едет в Америку

06.11.2001, 13:15

5 ноября Виктор Ющенко вылетел в США. Сегодня, 6 ноября, начинается программа его первого визита в роли лидера блока "Наша Україна". (укр.)

Прес-служба "Нашої України" повідомляє, що під час зустрічей із впливовими американськими політиками та експертами, які визначають зовнішньополітичну доктрину США стосовно України, екс-Прем'єр "представить своє бачення суспільно-політичної та економічної ситуацій в Україні та стратегії її розвитку після парламентських виборів". Окрім цього В. Ющенко "акцентує увагу на одному з основних завдань блоку - консолідації усіх демократичних сил, які поділяють позиції активних соціально-економічних реформ в Україні, прозорої політики та економіки, чесних виборів, через які можна досягти утворення конструктивної демократичної більшості у майбутньому парламенті".

З-поміж іншого, в планах лідера "Нашої України" є також зустріч з представниками української діаспори. Він, зокрема, передасть землю з-під пам'ятника Тарасу Шевченку в Каневі до пам'ятника Кобзарю у Вашингтоні.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також