Немецкие эксперты способствуют экономическим реформам в Украине

17.12.2001, 16:14

Премьер-министр Украины Анатолий Кинах провел встречу с руководителем Немецкой консультативной группы по вопросам экономических реформ в Украине Лутцем Хоффманном. (укр.)

На обговорення було винесено пропозиції Німецької консультативної групи стосовно реструктуризації ринку телефонного зв'язку, запровадження концесії на автомобільні дороги, створення і функціонування ф'ючерсних ринків для сільськогосподарської продукції. Німецькі спеціалісти висловили також своє бачення удосконалення політики банкрутства в Україні.

Прем'єр-міністр зазначив, що уряд високо цінує роботу Німецької консультативної групи з підготовки незалежної аналітичної інформації щодо стану української економіки та економічної політики, підтримки економічної освіти та аналітичного потенціалу молодих українських науковців, а також надання політичних консультацій. Анатолій Кінах запропонував членам групи у подальшому приймати участь у вирішенні експертно-аналітичних питань на засіданнях урядових комітетів та Кабінету Міністрів України, а також співпрацювати з українськими фахівцями над розробкою нормативно-правових і законодавчих актів.

Учасники зустрічі домовились найближчим часом розробити і підписати Угоду про співробітництво між Німецькою консультативною групою та урядом України.
Инф. Кабинета Министров Украины.

Читайте також