Правительственный комитет одобрил программу "Украинский уголь"

21.03.2001, 16:12

Сегодня, 21 марта, на заседании правительственного комитета промышленной политики и ТЭК утвержден проект постановления Кабинета Министров Украины "Об утверждении программы "Украинский уголь". (укр.)

Цією програмою, зокрема, передбачається підвищення ролі вугільної промисловості у забезпеченні енергетичної безпеки держави, реформування відносин власності підприємств вугільної промисловості та удосконалення системи управління галуззю. Основними цілями програми визначено також удосконалення ринку вугільної продукції, фінансове оздоровлення підприємств вугільної промисловості, розв'язання соціальних та екологічних проблем, підвищення рівня охорони та безпеки праці.

Урядовим комітетом було також затверджено проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанови КМУ "Про Комплексну програму поводження з радіоактивними відходами". Зазначеним проектом постанови передбачено внести зміни до персонального складу Міжвідомчої комісії з питань виконання Комплексної програми поводження з радіоактивними відходами. Проект постанови визначає, що головою Міжвідомчої комісії є голова Державного комітету ядерного регулювання та забезпечення організаційно-технічної роботи здійснює Державний комітет ядерного регулювання.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також