Визит Министра обороны Украины в Турцию

27.03.2001, 11:52

С 26 по 28 марта Министр обороны генерал армии Украины Александр Кузьмук находится с официальным визитом в Турецкой Республике. (укр.)

Керівник військового відомства України прибув у м. Анкару, де планує ознайомитися з навчальним центром підготовки військовослужбовців за програмою "Партнерство заради миру" та зустрітися з Міністром Національної оборони Турецької Республіки бригадним генералом Сабахаттіном Чакмакоглу.

Програмою візиту передбачено також відвідання Міністром оборони України авіаційного підприємства оборонної промисловості "ТАІ", академій Сухопутних військ, Військово-Морських Сил та Військово-Повітряних Сил Туреччини, танкового училища і учбової бронетанкової дивізії.

Під час перебування у Туреччині Олександр Кузьмук планує зустрітися з начальником Генерального штабу ЗС Турецької Республіки армійським генералом Хюсейном Киврикоглу та начальником воєнних академій армійським генералом Нахітом Шеноглу.

У складі української військової делегації знаходиться Командуючий ВМС України адмірал Михайло Єжель, у якого заплановано зустріч з Командувачем ВМС Туреччини армійським адміралом Ільхамом Ерділем.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також