"Скорпионз" ждут в "Украине"

06.03.2001, 11:24

5 апреля в Киеве в Национальном дворце "Украина" состоится концерт легендарной группы ""Скорпионз". (укр.)

Унікальність цього виступу полягає навіть не в самому факті відвідин "Скорпами" нашої країни. Річ у тім, що після тридцятип'ятирічного трудового стажу рок-гурт круто змінює свою орієнтацію і серйозно "западає" на класичні інструменти, аранжувавши свої найкращі композиції для спільного виконання з симфонічним оркестром.

Оригінальна програма "Moment of Glory", що буде презентована 5 квітня, записана спільно з Берлінським філармонічним оркестром і видана на CD у червні минулого року. Хоча підготовка до запису розпочалася ще в 1995 році, на практиці ж свою готовність до реалізації задуманого "Скорпи" довели 11 листопада 1999 року, коли на святкуванні десятої річниці падіння Берлінської стіни зіграли композицію "Wind of Change" у супроводі оркестру з 166 віолончелістів під керівництвом маестро Мстислава Ростроповича. А співпраця з Берлінським філармонічним оркестром розпочалася минулого року, коли організатори ЕХРО-2000 запропонували "Скорпіонз" написати гімн для виставки в Ганновері, до запису якого і долучився згаданий оркестр.

Програма "Moment of Glory" складається з десяти треків. Їх кияни матимуть змогу почути у виконанні, звісно, "Скорпіонз", який, у свою чергу, для музичної підтримки обрав Національний академічний заслужений симфонічний оркестр України.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також