Нюрнбергский прогресс

10.04.2001, 10:40

На прошедшей в Нюрнберге выставке "Альтенфлеге-2001" украинский научно-медицинский центр "Биополис" представил свои разработки, которые имели большой успех. (укр.)

Спочатку на Нюрнберзькій виставці серед кількох десятків прапорів країн-учасниць українського не виявилося. Але після того, як технології науково-медичного центру "Біополіс" (до речі, єдиного представника України серед шестисот виставлених фірм світу) завоювали найбільшу популярність відвідувачів, організатори виставки повісили синьо-жовте полотнище попереду всіх інших. А секрет успіху був простий: фахівці "Біополісу" не просто показували прилади "ІХТ-Поріг" та "Матрицю Колбуна", а й пропонували перевірити їх ефективність тут же, біля стендів. З міжнародної виставки, присвяченої предметам догляду і послуг для людей похилого віку та інвалідів, вони привезли цілий стос подяк і побажань продовжити інформайційно-хвильові терапевтичні процедури.

ІХТ - поліфункціональна немедикаментозна технологія, яка допомагає організму боротися з 95% хвороб, обезболює, а також дозволяє зекономити на фармпрепаратах. Зцілювальні прилади випромінюють електромагнітні хвилі, адекватні хвилям здорового людського організму. Впливаючи на хворий орган, опромінення усуває порушення в електромагнітному спектрі пацієнта. Важливо, що нова технологія абсолютно нешкідлива для людини. До того ж технології ІХТ можна використовувати як у лікарнях, так і в домашніх умовах.

Винахід президента МАЛ ІХТ академіка УАННП Миколи Колбуна запатентовано у 18 країнах світу. Під час виставки Міжнародний науково-медичний центр ІХТ "Біополіс" налагодив контакти із західними представниками німецьких, англійських і французьких фірм. Підписав контракти з 50 приватними лікарями, які працюють з людьми похилого віку. В Україні ІХТ також застосовують здебільшого приватні лікарі, але й у деяких спеціалізованих лікарнях технології успішно використовують уже впродовж кількох років. До речі, серед своїх "сестриць" із СНД Україна була єдина представлена на виставці.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також