"Новый взгляд на телезвезду"

30.05.2001, 17:54

Так называется совместная акция журнала "Натали" и популярных телеканалов Украины. (укр.)

Конкурс, що проводиться за сприяння торгової марки "Камей", допоможе всім його учасникам побачити добре відомих телеведучих у нових, несподіваних і романтичних образах.

У трьох номерах журналу "Наталі" (червневому, липнево-серпневому та вересневому) друкуватимуть фотографії телезірок, виконані кращими фотохудожниками. Зокрема, ведуча УТН Оксана Марченко постане (а точніше, позуватиме на розкішному ложі) в образі цариці Клеопатри. Сніжана Єгорова зі "Сніданку з "1+1" перетвориться на витончену маркізу, а її колега Єва Корніловська - на потішного клоуна. Ведуча СТБ-шної передачі "Вікна. Кримінал" Катерина Нестеренко перевтілиться у загадкову героїню Віри Холодної. А Світлана Леонтьєва з "Інтера" замість ділового костюма перевдягнеться у шорти дівчинки-підлітка.

Читачки-учасниці конкурсу обиратимуть кращу у трьох номінаціях: "Найпривабливіша", "Найчарівніша", "Найекстравагантніша". Найромантичнішою жінкою українського телебачення буде визнано ту, яка отримає найбільшу кількість голосів у всіх трьох номінаціях, - її ім'я оголосять у грудневому номері журналу. А переможниця конкурсу, якій пощастить вгадати це ім'я, отримає суперприз - путівку до Парижа.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також