Концерт для миллионеров

17.07.2001, 11:08

Майкл Джексон поднял до рекордного уровня стоимость билетов на свои концерты. (укр.)

Схоже, Майкл Джексон намірився побити всі рекорди цінами на свій концерт. Страшно уявити, але деякі з квитків на виступи короля поп-музики, що відбудуться 7 і 10 вересня в нью-йоркському "Медісон Сквер Гардені", коштуватимуть 3500 фунтів, тобто понад $5 тисяч!

Промоутерська компанія "Уорлд евентс" уже розіслала запрошення бізнесменам, котрі можуть дозволити собі заплатити встановлену ціну. До речі, серед "нових американців" є й такі, що купують квитки в пачках по 10 штук за 35 тисяч фунтів пачка. Чому так дорого? У ціну, крім вхідної плати, включено допуск на спеціальну зіркову вечерю з шампанським, яка пройде в найближчій таверні, де гості зустрінуться з Джексоном й одержать у подарунок від співака підписаний ним плакат. За 20 тисяч фунтів ви одержите все те ж саме, але без зустрічі з артистом.

Квитки на "Мілленіум-шоу" Джексонової подруги Барбари Стрейзанд у Лас-Вегасі коштували до 1500 фунтів, але 42-річний Майкл збільшив рекордну ціну в порівнянні з Барбарою більш ніж удвічі. До речі, залишається нез'ясованим, чи піде якась частина з отриманих доходів на благодійність.

На першому з двох концертів, крім Майкла Джексона, також виступатимуть Брітні Спірз, "'N Sync", Уїтні Х'юстон, Глорія Естефан та інші. На другому - Дайана Росс, Ріккі Мартін та ще кілька американських зірок. Своєю присутністю концерти вшанують Марлон Брандо й Елізабет Тейлор. Буде задіяно оркестр, 12 бек-вокалів, церковний хор, що включає 300 чоловік, і 40 танцюристів. Концерт присвячено до виходу нового альбому Джексона "Invincible" ("Неприборканий"), робота над яким тривала чотири роки й обійшлася співакові в $21 мільйон, повідомила газета "Сан". Треба затрати "відбивати"...
Данило Фольксваген.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також