"Fiat" на украинских дорогах

04.07.2001, 17:41

Среди многочисленных иномарок на киевских дорогах не так часто можно встретить "Fiat", если не считать "Жигули", которые в свое время были созданы на базе итальянской легковушки. (укр.)

Незабаром ситуація може змінитися на користь "Fiat" з кількох причин. По-перше, в Києві відкрито новий автоцентр "Fiat", який і продаватиме автомобілі, і надаватиме їм сервісне обслуговування. По-друге, уже на відкритті автоцентру презентувалися моделі "Fiat" класу "В" за ціною п'ять та сім тисяч доларів, що, на думку директора Валерія Гайдукевича, недорого для цих автомобілів з підвищеним рівнем безпеки. По-третє, обслуговування в Києві за нормо-годину коштує 48 гривень для легковиків і 66 гривень для вантажівок.

У новому автоцентрі працюють кваліфіковані спеціалісти, є сучасна діагностика та інструменти. На одній території можна здійснити гарантійний та постгарантійний ремонт не тільки автомобілів марки "Fiat", а й "Lancia", "Alfa Romeo". До речі, при покупці будь-якої марки "Fiat" надається гарантія два роки, або 60 тисяч кілометрів пробігу. Це досить вагома цифра, яка свідчить про високі експлуатаційні характеристики та споживацькі якості автомобілів "Fiat". Фірма "Італавто", яка пропонує їх українському ринку, прогнозує продаж 30-35 машин на рік. При цьому вона представляє близько десятка моделей з різними об'ємами та потужністю двигунів, видами палива, системою живлення та габаритами.

"Італавто" має дилерську мережу по Україні: в Одесі, Дніпропетровську, Львові, Сімферополі.
Олена Примак.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також