"Чайка" - один из лучших картодромов в Европе

08.08.2001, 11:26

Международные соревнования по картингу, приуроченные к 10-летию Независимости Украины, пройдут с 17 по 19 августа на картодроме "Чайка", который после реконструкции войдет в пятерку лучших в Европе. (укр.)

Київська обласна державна адмiнiстрацiя та Федерацiя картингу України виступили органiзаторами великих мiжнародних змагань, що пройдуть на спорткомплексi "Чайка" в Києво-Святошинському районi з 17 по 19 серпня.

За словами президента Федерацiї картингу країни Iвана Степановича Кияниченка, приурочений до ювiлею Незалежностi України й 25-рiччю "Чайки" турнiр, буде вельми представницьким. У ньому вiзьмуть участь найсильнiшi картингiсти України, Бiлорусi, Естонiї, Iталiї, Латвiї, Литви, Польщi, Росiї та iнших держав.

Спецiально до цiєї подiї реконструюється картодром у Києво-Святошинському районi. За оцiнками фахiвцiв, оновлена траса вiдповiдатиме всiм вимогам Мiжнародної федерацiї картингу й увiйде до п'ятiрки найкращих у Європi. Величезне значення цiй роботi надає Київська обласна держадмiнiстрацiя, а її голова А. А. Засуха безпосередньо координує здiйснення намiченого.

- З вiдкриттям оновленої траси картодрому ми розраховуємо на те, що "Чайка" стане постiйним мiсцем проведення офiцiйних мiжнародних змагань, - заявив I. С. Кияниченко. - Зокрема, вже є домовленiсть з керiвництвом Мiжнародної федерацiї картингу про проведення в урочищi "Чайка" на Київщинi одного з етапiв чемпiонату Європи 2002 року.
Инф. газеты "Київська правда".

Читайте також