Руководство военного штаба НАТО в Украине

19.09.2001, 11:00

С 17 по 19 сентября в Украине с визитом находится заместитель Директора Международного военного штаба НАТО - начальник управления сотрудничества и региональной безопасности генерал-майор Военно-Воздушных Сил Испании Федерик Яниз. (укр.)

Передбачається, що він зустрінеться з начальником Генерального штабу Збройних Сил України генералом армії України Володимиром Шкідченком, представниками Головного оперативного управління, Центра військового співробітництва і верифікації ГШ ЗС України, командування Сухопутних Військ та Національної академії оборони України.

Під час зустрічей обговорюватимуться стан і перспективи військового співробітництва України і НАТО та підготовки підрозділів Збройних Сил України до участі у заходах за програмою "Партнерство заради миру". Генерал-майор Федерік Яніз відвідає також штаб Військово-Повітряних Сил України, 95-ту окрему аеромобільну бригаду, 210-ту понтонно-мостову бригаду та курси підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів Національної академії оборони України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також