Следуя принципам взаимности

20.09.2001, 10:53

Министерство иностранных дел Украины, следуя принципу взаимности, с 1 октября этого года по отношению к гражданам Республики Болгария введет визовый режим как ответную меру на введение визового режима поездок для граждан Украины в Болгарию. (укр.)

Міністерство закордонних справ України повідомляє, що з 1 жовтня цього року Республіка Болгарія, за власною ініціативою, запроваджує візовий режим поїздок для громадян України. У випадку, якщо керівництво Болгарії не прийме пропозиції української сторони про відкладення запровадження візового режиму, то, дотримуючись принципу взаємності, з 1 жовтня цього року по відношенню до громадян Республіки Болгарія буде введено візовий режим.

МЗС України рекомендує громадянам України, які планують найближчим часом відвідати Болгарію, заздалегідь потурбуватися про отримання віз. Докладну інформацію про порядок оформлення віз можна отримати у представництвах Болгарії на території України за адресою: Посольство Болгарії в Україні - м. Київ, вул. Госпітальна, 1, тел.: 224-61-64. Генеральне консульство Республіки Болгарія в Одесі - м. Одеса, вул. Посмітного, 9, тел.: (048) 746-65-54, 746-65-58.
Инф. пресс-службы МИД Украины.

Читайте також