"Протефлазид" - вызов зарубежным лекарствам

25.09.2001, 11:18

Впервые в Украине, а также в странах СНГ, создан препарат, который побеждает практически все вирусные инфекции - "Протефлазид". (укр.)

Новий препарат рослинного походження "Протефлазiд" є справжньою надiєю людства на порятунок. В якостi фармакологiчно дiючих субстанцiй для "Протефлазiду" обранi дикi злаки, що ростуть у середнiй смузi України i не занесенi до реєстру лiкарських засобiв. Ви, можливо, навiть i не чули назв цих рослин - щучник дернистий та куничник наземний. Спосiб одержання "Протефлазiду" запатентований. Збирання сировини здiйснюється професiйними заготiвниками в екологiчно безпечних регiонах України.

Проведенi дослiдження дiї нового препарату на запалення, лихоманку, злоякiснi новоутворення показали наявнiсть в ньому специфiчних властивостей: жарознижуючi, протипухлиннi якостi, збiльшення тривалостi життя людей i тварин. "Протефлазiд" лiкує СНIД, лейкози. Незабаром проводитимуться дослiдження по застосуванню препарата як допомiжного для лiкування туберкульозу. Препарат дозволяє здiйснювати профiлактичне лiкування.

Паспорт "Протефлазiду". Рiдина зеленого кольору з характерним запахом. Форма випуску: краплi для внутрiшнього та зовнiшнього застосування. Виробник: ВАТ "Фiтофарм", м. Артемiвськ Донецької обл.

Далi вченими-фармацевтами планується розробити i дослiдити iн'єкцiйну форму для внутрiвенного введення, ректальнi свiчки, крем, таблетки.

Новий український препарат "Протефлазiд" вже офiцiйно зареєстрований i надходить уроздрiб та в оптову торгiвлю.
По материалам газеты "Київська правда".

Читайте також