В Украине новый представитель МВФ

05.09.2001, 13:58

Состоялось официальное представление вновь назначенного Старшего постоянного представителя Международного валютного фонда в Украине Лоренцо Фильюоли. (укр.)

4 вересня відбулася зустріч Віце-прем'єр-міністра України Василя Рогового з Керівником Місії 2-го Європейського управління МВФ Джуліаном Беренгаутом, який перебуває у Києві з п'ятиденним візитом. У ході зустрічі відбулося офіційне представлення новопризначеного Старшого постійного представника МВФ в Україні Лоренцо Фільюолі.

46-річний Лоренцо Фільюолі - громадянин Італії, закінчив Римський університет та Лондонську школу економіки, доктор економетрії та математичної економіки. З 1988 року працює у Міжнародному валютному фонді. До нового призначення обіймав посади економіста, старшого економіста та заступника начальника 2-го відділу фіскальних операцій Департаменту з питань бюджету МВФ.

Під час зустрічі обговорювались питання подальшого співробітництва між Україною та Міжнародним валютним фондом у напрямку відновлення системного фінансування з боку МВФ. За результатами засідання Ради директорів МВФ, що відбудеться 20 вересня у Вашингтоні, Україна має одержати від МВФ кошти у розмірі близько $375 млн. Значну увагу було приділено також питанням підготовки проекту Державного бюджету України на 2002 рік та основним напрямкам роботи місії МВФ в Україні.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також