В прошлом году задолженность по зарплате сократилась на 2 млрд. грн.

17.01.2002, 14:03

В Кабинете Министров Украины состоялось заседание Комиссии по вопросам обеспечения своевременности и полноты уплаты налогов и погашения задолженностей по заработной плате, пенсиям, стипендиям и другим социальным выплатам. (укр.)

За інформацією учасників засідання, заборгованість по зарплаті і соціальним виплатам у 2001 році вдалося скоротити більш ніж на 2 млрд. грн. На початок року відсутня заборгованість по зарплаті із грошового забезпечення перед працюючими в бюджетній сфері.

На початок року загальна сума боргу залишається у розмірі 2,9 млрд. грн. Дві третини цієї заборгованості припадає на підприємства недержавної форми власності.

Про стан виконання Указу Президента України від 7 травня 2001 року та пропозиції щодо притягнення до відповідальності посадових осіб, які не забезпечили його виконання в повному обсязі, доповів Міністр праці та з соціальних питань України Іван Сахань.

На засіданні йшлося також про погашення заборгованості із виплатою зарплати у Львівської та Рівненської областях, на підприємствах машинобудування і металообробки, лісного господарства.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також