"УКРТЕЛЕКОМ" презентовал корпоративный Web-портал

17.12.2002, 17:07

ОАО "Укртелеком" представляет корпоративный Web-портал в рамках национального домена по адресу http://www.ukrtelecom.ua (укр.).

Web-портал об'єднує сайт Генеральної дирекції ВАТ "Укртелеком", 30 сайтів обласних дирекцій та "низовий" рівень системи - сайти районних центрів ВАТ "Укртелеком".

Сайти вищого рівня зроблено у єдиному дизайні з універсальною структурою, що дозволяє легко орієнтуватись на сайті будь-якої з філій Товариства. До введення Web-порталу приурочено і створення домену ukrtelecom.ua.

Портал Укртелекому - мережа сайтів, що функціонують на основі ряду уніфікованих програмних продуктів - це дозволяє без зайвої трати часу вносити доповнення і зміни у роботу як порталу в цілому так і окремих його модулів. Портал має гнучку систему управління та оновлення інформації, і дозволяє непідготовленому користувачеві швидко засвоїти навики роботи з програмним комплексом проекту.

На порталі можна знайти інформацію щодо розвитку зв?язку та Інтернет в Україні, новини світового ринку телекомунікацій, безліч цікавої інформації, що стосується світу зв'язку загалом. Сайт генеральної дирекції наповнюється 4 мовами - українською, російською, англійською та німецькою. На порталі представлено різноманітні проекти ВАТ "Укртелеком": Web-камери по всій території України, фотороботи керівників та рядових співробітників Укртелекому, фотоальбоми кожного регіону країни та інші проекти.

Кожен із сайтів порталу підтримує роботу низки форумів, де кожен бажаючий може поставити запитання та отримати відповідь безпосередньо від керівництва філії чи навіть Голови Правління Укртелекому. Крім того, кожна дирекція на своєму сайті представляє власні проекти.

За інформацією відомої системи статистики Інтернет-сайтів IntelliMetr компанії X-Tend Internet Solutions (система дає унікальні можливості для аналізу статистики сайту, визначення кількості та кола відвідувачів і т.д.) на сайтах ВАТ "Укртелеком" користувачі щоденно переглядають від 10 до 20 тисяч сторінок і є стійка тенденція до збільшення. Понад 4500 сторінок у сайту Генеральної дирекції, 1500 - у Харківської, потім йдуть Київська, Донецька та Дніпропетровська дирекції. 90% відвідувачів з України, а у решту 10% входять Російська Федерація, Японія, Польща, Німеччина, США, Канада. Віртуальний "Укртелеком" - один з найпопулярніших українських Інтернет-ресурсів.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укртелеком".

Читайте також