Что угрожает Киевскому водохранилищу?

22.02.2002, 11:44

23 февраля Национальный молодежный центр "Экологическая инициатива" при поддержке Всеукраинской экологической Лиги проводит круглый стол "Состояние Киевского водохранилища - есть ли угроза экологической безопасности". (укр.)

Стан Київського водосховища турбує багатьох людей, не тільки фахівців, а й громадських діячів, письменників та інших. Цій темі було присвячено не одну публікацію, майже кожен вважає за потрібне висловитись з цього приводу, іноді, навіть, не маючи жодного уявлення про що йде мова. Це викликано браком інформації про реальний стан проблеми. Важко сказати, чи є проблема, чи її роздувають, спекулюючи на неосвіченості людей з цього питання.

На круглий стіл запрошені науковці, громадські діячі, державні службовці, студентську молодь, щоб вислухати думку кожного для отримання повноцінної інформації та компетентних суджень.

Національний молодіжний цент "Екологічні ініціативи" - добровільне об'єднання небайдужих молодих людей, які прагнуть практично вирішувати екологічні проблеми, задля збереження навколишнього середовища для наступних поколінь, відкрите для всіх, хто визначив екологічні проблеми, як пріоритетні у своїй діяльності, а екологічну свідомість - важливою складовою світогляду ХХІ століття.
По материалам Центра экологического образования и информации.

Читайте також