Шевченко поедет в Японию

23.02.2002, 15:49

Вопреки сообщениям зарубежных и украинских СМИ форвард сборной Украины и итальянского "Милана" Андрей Шевченко включен в список из 28 футболистов, которые будут готовиться к товарищескому матчу украинцев со сборной Японии. (укр.)

Окрім того серед цих футболістів сім потенційних новачків команди яких хоче перевірити Буряк в першому офіційному матчі 2002 року.

Є в цьому списку і приємна несподіванка, а саме присутність в ньому динамівця Віталія Косовського який був відсутній в попередній заявці 50-ти кандидатів до національної команди.

Проте повернемося до Шевченка. Нагадаємо, що нещодавно за повідомленням багатьох спортивних видань, Андрій Шевченко після чергової нічиєї "Мілану" з "Атлантою" в чемпіонаті Італії відзначив, що не візьме участі в грі з японцями заради повторного матчу "Мілану" в Кубку УЄФА проти голандців який також припадає на 21 березня. Проте після того як "россо-нері" переграли голландців на виїзді з рахунком 1:0 на виїзді, цілком ймовірно, що Шевченко зіграє за збірну України в Осаці.

Стосовно інших футболістів, то головний тренер збірної України Леонід Буряк в коментарі газеті "Команда" зазначив, що ні у кого не повинні викликати питання гравці, яких планується запросити на матч з японцями, адже всі вони входять до списку кандидатів в національну команду, оприлюдненому раніше.

Поки не ясно, хто з тих, що відправиться на Далекий Схід, зіграє в наступному поєдинку української команди, який відбудеться 27 березня в Бухаресті з румунами. У будь-якому випадку тренери збираються запросити на цей матч легіонерів з Європи, адже зустріч з румунською командою, на відміну від поїздки в Японію, запланована в терміни, що рекомендуються ФІФА.

Список футболістів які викликані на підготовку до матчу зі збірною Японії:

Воротарі: Віталій Рева ( "Динамо"), Олександр Шовковський ( "Динамо"), Микола Мєдін ( "Дніпро").

Захисники: Олександр Головко ( "Динамо"), Сергій Федоров ( "Динамо"), Владислав Ващук ( "Динамо"), Андрій Несмачний ( "Динамо"), Сергій Задорожній ( "Дніпро"), Сергій Попов ( "Шахтар"), Олександр Радченко ( "Закарпаття"), Сергій Даценко ( "Ростсельмаш", Росія).

Півзахисники: Андрій Гусин ( "Динамо"), Віталій Косовський ( "Динамо"), Василь Кардаш ( "Динамо"), Сергій Серебренніков ( "Динамо"), Анатолій Ттимощук ( "Шахтар"), Геннадій Зубов ( "Шахтар"), Олександр Олексієнко ( "Шахтар"), Сергій Щищенко ( "Металург" Д), Сергій Закарлюка ( "Металург" Д), Олександр Зотов ( "Металург" Д), Олександр Рикун ( "Металург" М), Ярослав Хома ( "Карпати"), Сергій Нагорняк ( "Шеньдунь", Китай).

Нападаючі: Олексій Бєлік ( "Шахтар"), Андрій Воробей ( "Шахтар"), Олександр Мелащенко ( "Динамо"), Андрій Шевченко ( "Мілан", Італія).
По информации сайта "Champion.com.ua".

Читайте також