В Сингапуре появится Посольство Украины

28.02.2002, 11:29

В Сингапуре находится с рабочим визитом заместитель Государственного секретаря Министерства иностранных дел Украины Владимир Ельченко, который 27 февраля провел встречи с представителями Совета развития торговли, Космического агентства и Национального совета по искусству Сингапура. (укр.)

Під час бесіди, що відбулася у Національній раді мистецтв, сінгапурська сторона виявила інтерес до розвитку двосторонніх культурних зв'язків з Україною, організації мистецьких фестивалів та гастролей українських творчих колективів.

Керівництво Ради розвитку торгівлі Сінгапуру виступило з пропозицією щодо реалізації спільного проекту з маркетингу української експортної продукції на ринках Південно-Східної Азії.

Українська делегація на чолі В. Єльченком також відвідала аерокосмічну виставку "Asian Aerospace - 2002", що цими днями проходить в країні і за своєю вагомістю та кількістю учасників посідає третє місце у світі. Жвавий інтерес відвідувачів виставки викликала надана українською стороною інформація про досягнення вітчизняної аерокосмічної галузі.

В ході візиту сінгапурське зовнішньополітичне відомство повідомило про згоду уряду країни на відкриття в Сінгапурі Посольства України.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також