Правительство и НБУ будут совместно осуществлять налоговую и бюджетную политику

05.02.2002, 12:58

Кабинет Министров Украины и Национальный банк Украины создали Межведомственную комиссию по координации действий по проведению налоговой, бюджетной и денежно-кредитной политики. (укр.)

Співголовами комісії є Віце-прем'єр-міністр України Василь Роговий та Голова Національного банку України Володимир Стельмах.

Зазначену комісію створено з метою забезпечення координації дій центральних органів виконавчої влади з Національним банком під час формування та проведення податкової, бюджетної та грошово-кредитної політики.

Серед завдань комісії - підготовка пропозицій щодо забезпечення дотримання прогнозних макропоказників та виконання завдань, передбачених Державною програмою економічного і соціального розвитку України, Прогнозом економічного і соціального розвитку України, Основними засадами грошово-кредитної політики України та Державним бюджетом України на відповідний рік. Передбачається також, що Комісія вноситиме Кабінетові Міністрів України та Національному банку пропозицій щодо вжиття конкретних заходів для вдосконалення податкової, бюджетної та грошово-кредитної політики.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також