В Киеве открыт украинско-немецкий Мясной центр

20.03.2002, 10:45

19 марта Вице-премьер-министр Украины Леонид Козаченко принял участие в открытии украинско-немецкого Мясного центра на территории Инновационного центра пищевых технологий в Киеве. (укр.)

Це - другий центр, створення якого фінансується програмою ТРАНСФОРМ Федерального уряду Німеччини. Перший - Українсько-німецький пекарський центр - відкритий 1999 року в Полтаві.

Новий центр одразу розпочинає свої навчальні програми. Нинішнього року тут пройдуть курс навчання п'ятдесят спеціалістів та керівних кадрів м'ясної промисловості. Буде розгорнуто роботу з реструктуризації підприємств, трансферу (передачі) технологій, що у підсумку сприятиме розвитку малих і середніх підприємств. Крім того, це буде центр обміну досвідом, спілкування фахівців української м'ясної промисловості та представництво спонсорів і партнерів.

Функціонування такого Центру, як відзначив Леонід Козаченко, має велике позитивне значення для національної м'ясної та м'ясопереробної галузей, де проблеми опанування сучасними технологічними та економічними інструментами ринку залишаються актуальними.

Ще один українсько-німецький молочний центр планується до відкриття у вересні.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також