Туфельки для Золушек

11.05.2002, 13:37

Благодаря мастерству американского ювелира Стюарта Вейтсмана каждая женщина наконец сможет почувствовать себя настоящей Золушкой (укр.).

За однієї маленької умови: якщо у неї є зайвих півтора мільйони доларів. Маючи саме таку "скромну" суму, нескладно перевтілитися у принцесу в чарівних туфельках. Для цього варто лише цими днями приїхати до Лондона й придбати в одному з найкращих бутіків країни - знаменитому Harrods - черевички, прикрашені 464 діамантами.

Одній красуні вже пощастило їх носити: наприкінці березня актриса Лаура Гаррінг удостоїлася честі взути дорогоцінні босоніжки на церемонію вручення премії "Оскар". Утім, купити таке коштовне взуття Лаура не наважилася, та й, певно, коштів забракло. Тому під охороною поліції діамантові туфельки привезли на береги Туманного Альбіону, де за два тижні мали б продати. Якщо покупця не знайдеться, цим витворам ювелірного мистецтва доведеться їхати назад через океан до США.

Між іншим, хоча вони й розраховані на ніжку 38-го розміру, та для потенційної власниці їх обіцяють переробити навіть на 45-й. Аби знайшлися бажаючі.
По информации газеты "Україна молода".

Читайте також