В Севастополе соревнуются спортсмены ВС Украины

20.05.2002, 15:04

Во II Спартакиаде Вооруженных сил Украины, которая проходит в Севастополе с 20 по 24 мая, принимают участие лучшие армейские спортсмены - члены Национальных сборных команд Украины. (укр.)

Протягом п'яти діб кращі спортсмени збірних команд видів Збройних Сил України та оперативних командувань змагатимуться в 5 видах спорту - боротьбі греко-римській, плаванні, гирьовому спорті, багатоборстві ВСК та армрестлінгу.

У змаганнях беруть участь армійські спортсмени, які входять до складу національних збірних команд України. Зокрема, всесвітньо відомі плавці майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон світу та Європи молодший лейтенант Олег Лисогор, бронзовий призер чемпіонату світу та срібний призер чемпіонату Європи майстер спорту міжнародного класу старший прапорщик Олександр Волинець. В змаганнях з греко-римської боротьби братимуть участь заслужений майстер спорту, чемпіон Олімпійських ігор в Атланті старший лейтенант В'ячеслав Олійник та майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий призер чемпіонатів світу та Європи старший лейтенант Георгій Солдадзе.

За підсумками Спартакіади буде сформовано збірну команду Збройних Сил України для участі у ІІІ Спартакіаді збройних сил країн Співдружності незалежних держав, яка проходитиме в період з 22 по 29 червня 2002 року в Одесі на базі 9-го спортивного клубу Південного оперативного командування та Одеського інституту Сухопутних військ.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також