Украина после парламентских выборов - результаты и перспективы

23.05.2002, 11:48

В Берлине проходит конференция "Украина после парламентских выборов - результаты и перспективы", в которой принимает участие Государственный секретарь Министерства иностранных дел Украины Александр Чалый. (укр.)

21-23 травня Державний секретар з питань європейської інтеграції МЗС України Олександр Чалий перебуватиме в Берліні, де виступить з доповіддю на конференції: "Україна після парламентських виборів - результати і перспективи".

Конференція організована спільно Німецьким товариством східноєвропейських студій, Німецько-Українським форумом та Міністерством закордонних справ ФРН. Її учасники, як очікується, зосередять увагу на актуальних питаннях внутрішньої та зовнішньої політики України у світлі останніх парламентських виборів у нашій державі.

Програма перебування в Берліні також передбачає зустрічі О. Чалого з його німецьким колегою - державним Міністром МЗС ФРН К. Цьопелем, а також директором Інституту європейської політики М. Йоппом. Під час зустрічей має відбутися обмін думками з ряду питань міжнародного життя, а також стосовно подальшого розвитку україно-німецьких відносин на двосторонньому та багатосторонньому рівнях, передовсім у контексті відносин Україна-ЄС.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також