В Киеве обсуждают вопросы демократического развития Украины

27.05.2002, 10:59

С 26 по 28 мая делегация представителей Совета Европы и Европейской комиссии находится в Киеве, где принимает участие в первом заседании Руководящего комитета для реализации Совместной программы сотрудничества между Еврокомиссией и СЕ по упрочению демократической стабильности в Украине. (укр.)

Згадана програма була розроблена відповідними директоратами РЄ у тісному контакті з Міністерствами та відомствами України і затверджена в Брюсселі 20 лютого 2002 року.

Головним завданням програми є надання практичної допомоги для консолідації демократичної стабільності та подальшого розвитку громадянського суспільства.

Найближчим часом Кабінетом Міністрів України буде затверджено персональний склад української частини Керівного комітету для реалізації Спільної програми. Головою української частини Керівного комітету призначено Державного секретаря з питань європейської інтеграції МЗС України Олександра Чалого.

В ході візиту делегації представників Ради Європи і Європейської комісії планується також проведення двосторонніх зустрічей у Міністерствах і відомствах України, причетних до реалізації Спільної програми співробітництва.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також