Объединение завершилось

22.07.2002, 11:22

"Эрнст энд Янг" и "Андерсен" объединили свои отделения в Украине. (укр.)

ТОВ "Ернст енд Янг Україна" та українське відділення ТзОВ "Андерсен" оголосили, що ці дві найбільші компанії, які надають професійні послуги, закінчили об'єднання своїх відділень в Україні.

Марко Хрун, генеральний директор "Ернст енд Янг", зазначив: "Об'єднана фірма, що діє під іменем "Ернст енд Янг", стає одним з лідерів у наданні професійних послуг у СНД з великою клієнтською базою, що складається з найбільших національних і міжнародних компаній, які працюють у цьому реґіоні. Фірма буде використовувати методологію компанії "Ернст енд Янг", як і раніше дотримуючися найвищих стандартів незалежності та якості.

На сьогодні "Ернст енд Янг" має найширшу мережу відділень у країнах СНД серед усіх фірм, які надають професійні послуги. Об'єднання ресурсів "Ернст енд Янг" та "Андерсен" дозволяє суттєво розширити базу технічних навичок та галузеву спеціалізацію. Об'єднаний колектив "Ернст енд Янг" налічує понад 130 фахівців в Україні та 1200 спеціалістів по СНД.

"Ернст енд Янг" продовжуватиме надавати послуги у сфері аудиту, оподатковування, з юридичних і фінансових питань, постійно розширюючи їх перелік. Компанія також має намір обійняти провідні позиції у розробці нових видів аудиторських та інших послуг і технологій, які тільки-но починають з'являтися на ринкові України та країн СНД.
По материалам пресс-релиза ООО "Эрнст энд Янг Украина".

Читайте також